presentation & filmvisning

Operafilmen I Annan Himmel är ett autentiskt och drömrealistiskt passionsdrama på 2010-talet i Sverige kring Ivan och Amora som av ren slump lockas till en dejtingsida, och som speglar konsekvenserna av problematiken att förena deras "virtuella" och "verkliga" identiteter – en effekt av alla dessa otaliga dejtingsajter som florerar i vår tid. Publiken bjuds på passion, dråplighet, längtan, kärlek, besvikelse, dramatik och humor samt en oväntad knorr i filmens slutscen. 

Samma förhandlingsbara och mycket överkomliga pris gäller – oavsett storlek på publik – för ett personligt besök av tonsättaren, regissören och producenten själv som presenterar och visar sin film. Och det kan ske i vilket sammanhang som helst: på biografen, biblioteket, födelsedagsfesten, firmafesten, företagets årsmöte. Eller varför inte bara vid ett festligt tillfälle med dina grannar, vänner, din käresta, din familj?

Inga begränsningar finns ju. Precis som Ivan och Amora sjunger i denna opera: "varför ska jag begränsa mig?" Det enda ni behöver är en TV-skärm eller ännu bättre en projektor & filmduk. Men vem har inte åtminstone en TV-skärm i dag av någorlunda storlek? Ljudanläggning med högkvalitativt ljud ingår också i priset, samt uppspelare av filmen. Även affisch finns klar för er och kan specialdesignas:  affisch_prototyp 

Filmen är ca 2 timmar lång. Något nedklippt version finns också. Kan visas med en paus, om man så önskar. Filmen är också textad på svenska (samt engelska och italienska). Och den finns i flera spelformat, såsom exempelvis mp4 och blu-ray, men även i DCP för visningar i biografsalonger.

 

 

/lt.jpg

 Language Team översättningsbyrå för översättning svenska engelska