Välkommen!

till Eric Ericsonhallen på Skeppsholmen i Stockholm lördagen den 18 januari 2014 kl. 18.00 och en testföreställning om sju kortare nyckelscener från akt 1 och 2 (av totalt 5) ur operan I annan himmel som är under produktion.

Du får gärna också delta i de öppna samtal som ges mellan publik och operateam. Vi värdesätter publik återkoppling inför fullbordandet av denna helaftonsopera med dess komplexa världar. Hela evenemanget tar ca en timme.

Operan ”I annan himmel” är alltså under skapande och kommer så småningom att gå på turné, nationellt som internationellt. Dess handling är autentisk och handlar om ett passionerat men komplicerat kärleksdrama mellan Ivan och Amora som av en slump finner varandra på en kontaktsida på Internet.

I flera av scenerna spelas också en hel del upp ur deras tidigare jobbiga äktenskap – innan mötet på Internet – där exmakan och exmaken spökar i drömmarna.

Kontakta gärna någon av  personerna nedan så reserverar vi också en plats för Dig/Er den 18 januari till en opera förankrad i vår tid.

Thomas Annmo, producent, tel. 070 –  647 21 70, e-post: thomasannmo@gmail.com 
Frédéric Iriarte
, konstnärlig ledning,  tel. 070 – 223 78 42, e-post: frederic@iriarte.info 
Lennart Westman
, tonsättare & librettist, tel. 070 – 459 23 93, e-post: [javascript protected email address] 
Niklas Hellberg
, regissör, tel. 070 – 279 55 12, e-post: niklashel@gmail.com

lin3.gif