personlig presentation & filmvisning

Operafilmen I Annan Himmel är ett autentiskt och drömrealistiskt passionsdrama på 2010-talet i Sverige kring Ivan och Amora som av ren slump lockas till en dejtingsida, och som speglar konsekvenserna av problematiken att förena deras "virtuella" och "verkliga" identiteter – en effekt av alla dessa otaliga dejtingsajter som florerar i vår tid. Publiken bjuds på passion, dråplighet, längtan, kärlek, besvikelse, dramatik och humor samt en oväntad knorr i filmens slutscen. 

Samma förhandlingsbara och mycket överkomliga pris gäller – oavsett storlek på publik – för ett personligt besök av tonsättaren, regissören och producenten själv som presenterar och visar sin film. Och det kan ske i vilket sammanhang som helst: på biografen, biblioteket, födelsedagsfesten, firmafesten, företagets årsmöte. Eller varför inte bara vid ett festligt tillfälle med dina grannar, vänner, din käresta, din familj?

Inga begränsningar finns ju. Precis som Ivan och Amora sjunger i denna opera: "varför ska jag begränsa mig?" Det enda ni behöver är en TV-skärm eller kanske en projektor & filmduk. Men vem har inte åtminstone en TV-skärm i dag av någorlunda storlek? Ljudanläggning med högkvalitativt ljud ingår också i priset, samt uppspelare av filmen. Även affisch finns klar för er:  affisch_prototyp 

Filmen är 1 tim och 50 minuter lång. Kan köras med en paus efter 48 minuter, om man så önskar. Filmen är också textad på svenska (även på engelska, samt snart italienska). Även kortare version kan diskuteras...

Filmen finns i flera spelformat, såsom exempelvis mp4 och blu-ray, men även i DCP för visningar i kommersiella biografer.

lin3.gif

Höstturné på biografer i Härjedalen den 27-29 september 2017 kl. 19.00 - 21.00
Sveg  –  Tännäs  –  Vemdalen

  lin3.gif

LÄNGRE TRAILER:
     

 

lin3.gif

  lin3.gif

lin3.gif

lin3.gif

lin3.gif

lin3.gif

 

 Language Team - översättning svenska engelska